Zwembaden

Een privézwembad van DL PLASTICS B.V. geeft u het gehele jaar door het vakantie gevoel.

DL PLASTICS B.V. levert u een compleet zwembad, van het graafwerk tot randafwerking, van de folie tot de afdekking en van de filter installatie tot de verwarming.

Voor het waterdicht maken van uw zwembad leveren en monteren wij een ruim assortiment zwembadfolie in verscheidene kleuren, designs en dikte.

Onze zwembadfolie is een speciaal ontwikkelde kwaliteit PVC folie die zeer goed bestand is tegen chloor en U.V. stralen.

In onze fabriek maken wij complete prefab zwembaden in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Deze zwembaden worden gemaakt van dikke HDPE platen en als één complete kunststof bak op een vrachtwagen bij u aangeleverd en in zeer korte bouwtijd gerealiseerd.

Om uw zwembadwater op een aangename temperatuur te krijgen leveren en installeren wij gasgestookte en elektrische verwarmingsapparatuur eventueel met zonnecollectoren of zonnepanelen.

Om uw zwembadwater op een aangename temperatuur te houden, leveren wij diverse drijvende afdekdekens. Deze zeer goed isolerende materialen worden in onze fabriek op maat gemaakt en voorzien van de benodigde linten en drijvers en compleet met of zonder opwikkelapparaat bij u afgeleverd en geïnstalleerd.


De Wissel 15 - 9076PT St. Annaparochie - The Netherlands - +31 (0)518 409700 - info@delangeplastics.nl