Betonbescherming

DL PLASTICS B.V. levert en monteert diverse kunststof materialen voor betonbescherming in o.a. rioolgemalen, riool- en afvalwaterzuiveringsinstallaties (RWZI's en AWZI's), rioleringsbuizen, silo's en kelders. Onze specialisten hebben meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van het prefabriceren, aanbrengen, installeren en lassen van diverse soorten kunststof materialen. De kunstof materialen beschermen de betonconstructies tegen zuren en logen, gassen, agressieve vloeistoffen en chemicaliën.

Alle materialen worden in diverse diktes geproduceerd uit de allerbeste kwaliteit grondstoffen. Zowel in onze fabriek als op locatie hebben onze specialisten de beschikking over een uiterst modern machinepark, wat door eigen kennis en research zeer hoogwaardig mag worden genoemd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn zowel de monteurs in onze fabriek als op locatie speciaal opgeleid en gekwalificeerd. Onze monteurs zijn experts in het lassen, het testen op dichtheid en het geheel water- en gasdicht opleveren van onze kunststof betonbescherming. Van de meest toegepaste materialen uit ons ruime assortiment noemen wij de volgende:

DL T-Lining

De DL T-Lining heeft een zeer hoge chemische bestendigheid en wordt al meer dan 30 jaar met groot succes toegepast t.b.v. het beschermen van betonconstructies tegen corrosie in o.a.; riool- en afvalwaterzuiveringsinstallaties (RWZI's en AWZI's), rioolbuizen, rioolgemalen, drinkwaterreservoirs, chemicaliën opslagdepots en mestopslagkelders. Het materiaal is aan één zijde voorzien van zogenaamde T-profielen en wordt zodanig op de bekisting bevestigd, dat de T-profielen na het verwijderen van de bekisting in het beton zijn verankerd. DL T-Lining is beschikbaar in meerdere kleuren en wordt geproduceerd in de materialen HDPE, PP en PVC.

DL Ankerplaat

Naast DL T-Lining biedt DL PLASTICS ook DL Ankerplaat als betonbescherming aan. Dit is een kunststof plaat met aan één zijde een groot aantal verankeringsnoppen. Het materiaal wordt gemaakt van de allerbeste grondstoffen en heeft daardoor een uitstekende chemische resistentie en een zeer lange levensduur. DL Ankerplaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren en wordt geproduceerd in de materialen HDPE, PP en PVDF.

DL Renovatie Lining

Voor bestaande betonconstructies kunnen wij u DL Renovatie Lining aanbieden. Dit is een tweezijdig gladde kunststof plaat, die op locatie op speciale wijze m.b.v. R.V.S. bevestigingsmiddelen mechanisch aan het beton wordt verankerd. Deze kunststof platen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en worden geproduceerd in de materialen HDPE, PVC, PP en PVDF.

DLPHS Lining

DLPHS Lining. Dit materiaal is uitermate geschikt voor bestaande en deels aangetaste betonconstructies. DLPHS Lining is een blijvend flexibele kunststof betonbescherming die met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde machine door onze specialisten op locatie wordt aangebracht. Door een speciale behandeling van bestaande constructies kan nagenoeg op iedere ondergrond met onze DLPHS Lining een zeer sterke verbinding worden gemaakt. DLPHS Lining wordt in diverse kwaliteiten aangebracht. De keuze van het aan te brengen product wordt bepaald na onderzoek en analyse van de inhoud en inspectie van de ondergrond. Lees meer


De Wissel 15 - 9076PT St. Annaparochie - The Netherlands - +31 (0)518 409700 - info@delangeplastics.nl