Vacatures

Onze open vacatures:

DL PLASTICS B.V.is een familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar een belangrijke speler op de wereldmarkt is op het gebied van het verwerken en monteren van flexibele folies. Zij onderscheidt zich door haar vakkennis, flexibele instelling en natuurlijk om haar nuchtere Friese mentaliteit.

Over de hele wereld hebben onze specialisten vele werken mogen realiseren voor grote nationale en internationale bedrijven. De werkzaamheden worden met zorg uitgevoerd en kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Naast een goed salaris, prima secundaire voorwaarden en werken in een zeer gemotiveerd team bieden wij je een werkplek voor de toekomst.

Wij hebben een vacature voor:

Produktiemedewerker buitendienst Produktiemedewerker binnendienst.

De werkzaamheden bestaan uit het lassen van kunststoffolie voor diverse toepassingen en in diverse sektoren.

Landbouw, tuinbouw, kassenbouw, grond- weg- en waterbouw, betonconstructies, zwembaden etc. Ervaring op het gebied van folie lassen is een pre maar niet noodzakelijk. Binnen ons bedrijf bieden wij een uitstekende opleiding.

Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op met directeur de heer B. de Lange. Hij legt graag uit wat de werkzaamheden inhouden.

Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. Deze gegevens zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.


De Wissel 15 - 9076PT St. Annaparochie - The Netherlands - +31 (0)518 409700 - info@delangeplastics.nl